Σχετικά με το Blog

 Αυτό αποτελεί ένα προσωπικό Blog από εμένα. Αλλά ποιος είμαι?

Ονομάζομαι Μάρκος Σμυρνάκης. Κατάγομαι από ένα χωριό της Κρήτης το Αμαριανό. Σήμερα εργάζομαι ως Social Media manager. Αποφάσισα λοιπόν να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου και τα εργαλεία που μου δίνει το διαδίκτυο για να δημιουργήσω το sankritikos.blogspot.gr

Σκοπός μου είναι μέσα απ' αυτό το Blog η δημιουργία ενός δίαυλου ψηφιακής επικοινωνίας ανάμεσα σε αναγνώστες που αγαπούν ή θαυμάζουν την Κρήτη και τον Πολιτισμό της. Εδώ θα βρείτε υλικό που σχετίζεται με τη Κρήτη και την ιστορία της, το πολιτισμό της, τις βιογραφίες της καθώς και συνταγές της.

Στα πλαίσια της διαδραστικότητας θα χαρώ να αναπτυχθεί η ανταλλαγή γνώμης, σκέψεων και ιδεών από τους αναγνώστες. Μέσα από την δημοσίευση των δικών σας μηνυμάτων και τους σχολιασμούς σας.

Τέλος θα ήθελα να δώσω τη δυνατότητα σε κάποιους παραγωγούς και χειροτέχνες να προβάλουν τα αγνά παραδοσιακά τους προϊόντα, ώστε οποιοσδήποτε επισκέπτης θελήσει να μπορεί να τα προμηθευτεί.

Γυρνώντας διάφορες περιοχές και χωριά της Κρήτης, ανακαλύπτω συνεχώς παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα που δυστυχώς δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας γιατί πολύ απλά μέσα από εδώ, δε μπορώ να σας μεταδώσω την αίσθηση της αφής και της γεύσης.

Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές είναι αγρότες και νοικοκυραίοι, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ έχουν το μεράκι για τη δημιουργία του προϊόντος, δεν έχουν τη γνώση να το προβάλουν ψηφιακά. Κάπως έτσι σκέφτηκα τη δημιουργία του sankritikos.blogspot.gr, όπου με τη δύναμη της εικόνας και της τεχνολογίας θα προσπαθήσω να σας φέρω όσο το δυνατό πιο κοντά με το προϊόν και τον κατασκευαστή του.

Προϊόντα όπως παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο, Ρακί, Γλυκά του κουταλιού, Μέλι, ρίγανη κα, όλοι θα θέλαμε να τα είχαμε στο τραπέζι μας. Η ακόμα μια ξύλινη αυθεντική κατσούνα για να μπορούμε να "στηριχτούμε" πάνω της.

Στείλτε μου ένα e mail με το τι ψάχνετε και θα σας βοηθήσω όσο μπορώ για να το βρείτε.
s.markos@windowslive.comΣχόλια